U okviru projekta “Ne žuri – život nema reprizu“ a u partnerstvu sa NVO „Za nase dobro“ koji je podržan od strane Ministarstva kapitalnih investicija, danas smo u SMS “Dr Branko Zogovic” odrzali radionicu u vezi pruzanja prve pomoci usled saobrcajnih nezgoda.

U okviru projekta "Ne žuri - život nema reprizu" koji realizujemo u partnerstvu sa NVO “Za nase dobro” a koji je podržan od strane Ministarstva kapitalnih investicija, danas smo realizovali radionicu za učenike srednjih škola iz Berana sa ciljem podizanja svijesti o bezbjednom učešću pjesaka u saobraćaju.

U nekoliko gradova na sjeveru Crne Gore, realizovali smo terensku kamapnju u vidu dijeljenja informativno-edukativnog materijala na temu poboljsanja javnih usluga, kako bi sto vecem broju gradjana skrenuli paznju na postojece elektronske servise.

 

Nasa organizacija u partnerstvu sa NVO ”Šansa” u hotelu “Lukas”, organizovala je radionicu za novinare sa sjevera Crne Gore sa ciljem da ih detaljnije upoznaju sa dosadasnjim rezulatatima u oblasti reforme javne uprave i novom cetvorogodisnjom strategijom u pomenutoj oblasti.

Izbjegavanje konzumiranja alkohola, poštovanje ograničenja brzine, vezivanje pojasa i nekorištenje mobilnog telefona tokom vožnje je put da mladi vozači i drugi učesnici u saobraćaju budu bezbjedni, poručeno je juče na predavanju "Bezbjednost mladih u saobraćaju" koje je održano u Hotelu ,,Berane“.