U proteklih par dana, u nekoliko gradova na sjeveru Crne Gore realizovali smo terensku kamapnju u vidu dijeljenja informativno-edukativnog materijala na temu „Nauka i mladi“ kako bi sto vecem broju gradjana a posebno mladih dali podsticaj za istrazivacki duh i samostalno ucenje.

U prostorijama nase organizacije odrzan je seminar „Upotreba digitalnih alata u inkluzivnoj nastavi“ za nastavnike, asistente i strucne saranike usvajanjem teorijskih i prakticnih znanja iz oblasti asistivne tehnologije (AT), alterativne i potpomognute komunikacije i primjene principa univerzalnog dizajna u skolskom okruzenju.

U vise gradova na sjeveru Crne Gore, realizovali smo terensku kampanju u vidu podjele informativno-edukativnog materijala koji je bio namijenjen starijim licima kako bi im pružio neophodne informacije, preporuke i savjete u vidu zdravog starenja.

Miodragu Došlajku iz Berana od strane naše organizacije, uručena je i montirana vrijedna oprema za auto servis u vidu električne dizalice kao i neophodnog pratećeg alata za adekvatan i kvalitetan mehanicarski rad u vrijednosti od 3.000 evra.

Pod sloganom „Ucimo i zivimo“ u pet opštine na sjeveru Crne Gore, realizovali smo terensku kampanju u vidu podjele flajera koji se tiču prava i polozaja nacionalnih manjina.