Nasa organizacija realizovala je radionicu o multikulturalizmu kod mladih ali i ostalih gradjana sa posebnim naglaskom na sjever Crne Gore.

U prostorijama nase organizacije, danas je potpisan ugovor sa advokaticom Mirjanom Pajković, koja će u naredna dva mjeseca pruzati besplatnu pravnu pomoc za predstvanike nacionalnih manjina na sjeveru Crne Gore, koji smatraju da im je ugroženo bilo koje pravo zagarantovano Ustavom.

 

NVO “Centar kreativnih vještina” u partnerstvu sa NVO “Šansa” raspisuje konkurs za najbolji literarni rad ili fotografiju na temu “Svakodnevni život Roma”.

Korisnike JU Centar za dnevni boravak ,,Lipa,,Plav, danas je obradovao Deda Mraz novogodišnjim poklonima uz želju da i u narednoj godini budu zdravi, srećni, nasmijani i okruženi ljubavlju.

Shodno Javnom pozivu o dostavljanju sugestija na Nacrt sektorke analize u vezi reforme javne uprave za 2022.godinu, koju je uputilo Ministartvo javne uprave, digitalnog drustva i medija, nasa organizacija uputila je pismene primjedbe na predlog Nacrta koje mozete procitati ovdje.