U cilju promocije domacih poljoprivrednih proizvodjaca i sto boljeg plasmana istih na trzistu, danas smo u Rozajama nastavili sa kampanjom ,,Kvalitet vise,,. U brosurama koje smo dijelili, gradjani su mogli naci neke od najpoznatijih poljoprivrednih proizvoda sa sjevera Crne Gore.

U Bijelom Polju danas je bio postavljen info - štand pod sloganom „Upoznajmo se“, koji čini dio kampanje u okviru projekta „Različiti a jednako važni“ ciji je cilj da podigne nivo svijesti gradjana o ravnopravnosti manjinskih naroda ali i da ih upozna sa njihovim pravima na državnom nivou.

Danas je u Plavu, na info pultu pod sloganom “Kvalitet više“, dijeljen promotivni materijal u sklopu kojeg su promovisani raznovrsni poljoprivredni proizvodi sa sjevera Crne Gore.

Danas je u centru Berana bio postavljen info - štand pod sloganom „Upoznajmo se“, koji čini dio kampanje u okviru projekta „Različiti a jednako važni“.

Doktor Milovan Živkovic gostovao je na lokalnom radiju Adriatik A u Bijelom Polju, gdje je u ime NVO Centar kreativnih vjestina pricao na temu u vezi sa HIV prevencijom medju opstom populacijom.