Danas je u JU. SMS. “Vukadin Vukadinovic”, odrzano trece predavanje vrsnjackih edukatora NVO “Centra kreativnih vjestina” u okviru projekta “Zdravlje je u znanju-Edukacija mladih o HIV-u i AIDS-u, koji je podrzan od strane Ministarstva zdravlja.

Ministarstvo odbrane raspisalo je Javni poziv za učešće do 50 srednjoškolaca na petom Ljetnjem vojnom kamp za mlade koji će biti organizovan od 21. juna do 6. jula 2020. godine.

U prostorijama NVO Centra kreativnih vještina, budući preduzetnici započeli su da pišu Biznis plan sa kojim će kroz par nedelja, aplicirati za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava kod ZZZ Crne Gore.

Posle održane prezentacije u Gimnaziji “Panto Mališić“, druga grupa vršnjačkih edukatora koju čine Sasa Kastratović i Bojana Ralević, prezentovali su učenicima SMŠ ”Dr Branko Zogović” predavanje „Edukacija mladih o HIV-u i AIDS-u“.

Danas je u velikoj sali biblioteke u Rozajama, odrzan seminar na temu “Marketing u poljoprivredi”. Seminar je jedna od aktivnosti NVO “Centar kreativnih vjestina” koja se realizuje u okviru projekta “Plasman domacih poljoprivrednih proizvoda – Izazovi i sanse“, koji je podržan od strane Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.