U organizaciji NVO »Centar kreativnih vjestina«, danas je u Beranama realizovano predavanje o trgovini ljudima sa ciljem jačanja svijesti i otpornosti javnosti u odnosu na fenomen trgovine ljudima, bezbjedno korišćenje internet komunikacija kao i društvenih mreža.

Centar kreativnih vjestina danas je u Rozajama organizao tribinu pod nazivom “Bezbjednost saobracaja na lokalnom nivou“ na kojoj se pricalo o problemima u saobracaju koji postoje na teritoriji opstine Rozaje.

U organizaciji NVO “Centar kreativnih vjestina”, danas je u Plavu realizovana radionica sa poljoprivrednim proizvodjacima ali i obicnim gradjanima sa zadatkom podizanja svijesti i znanja o plasmanu domacih poljoprivrednih proizvoda.

NVO Centar kreativnih vjestina danas je u Bijelom Polju, organizovao radionicu sa dvadesetak poljoprivrednih proizvodjaca sa zadatkom podizanja svijesti i znanja o plasmanu poljoprivrednih proizvoda. Cilj radionice odnosio se na formiranje cijene poljioprivrednih proizvoda kao i promociju direktnih kanala prodaje, sa idejom efikasnog i direktnog predstavljanja poljoprivrednih proizvoda potrošačima.

NVO Centar kreativnih vjestina zavrsio je sa selekcijom i odabirom vrsnjackih edukatora, koji ce se u narednih par mjeseci baviti prevencijom HIV-a medju mladima na sjeveru Crne Gore.