U organizaciji NVO „Centar kreativnih vjestina“ danas je u Bijelom Polju bio postavljen Info pult pod nazivom „Budi dio Vojske Crne Gore“, na kom su se mladi putem edukativnog materijala informisali o mogucnostima za zaposlenje pri Vojsci Crne Gore.

NVO „Centar kreativnih vjestina“ danas je u Beranama i Andrijevici organizovala Info pult pod nazivom „Budi dio Vojske Crne Gore“, na kom su se mladi putem edukativnog materijala informisali o mogucnostima za zaposlenje pri Vojsci Crne Gore ali i drugim pogodnostima koje Ministarstvo odbrane nudi u cilju napretka i kompetencija mladih.

NVO „Centar kreativnih vjestina“ danas je organizovala Info pult u Plavu i Gusinjama, pod nazivom „Izaberi ali ispravno“, na kom su se gradjanima dijelile brosure o tome kako treba da se bezbjedno ponasaju u saobracaju.

Sekretarijat za poljoprivredu, turizam i vodoprivredu pri Opstini Berane objavio je Javni poziv za dodjelu subvencija u plaćanju obaveza osiguranja postojećim i novoregistrovanim poljoprivrednim proizvođačima, koji će trajati od 30. septembra do 21. oktobra.

U saradnji Ministarstva odbrane i NVO „Centar kreativnih vještina“, danas je u JU „Gimnazija 30 septembar“ u Rožajama, realizovan seminar pod nazivom „Uloga i značaj Vojske Crne Gore za mlade“.