NVO Centar kreativnih vjestina, sprovelo je anketiranje medju vozacima na teritoriji opstine Berane u vezi poznavanja saobracajnih propisa, a isto je sprovedeno u okviru projekta “Mislim i pazim u saobracaju“ koji je finansijski podrzan od strane Misnistarstva saobracaja i pomorstva.

Brojnim manifestacijama danas će u Crnoj Gori biti obeležen 12. avgust - Međunarodni dan mladih, koji se svake godine tematski obeležava otvaranjem raznih pitanja koje se ticu problema mladih.

Asocijacija za demokratski prosperitet (ADP-ZID) iz Podgorice u saradnji sa NVO Centar kreativnih vjestina, odrzala je radionicu o socijalnim inovacijama i online poslovima, a tice se samozapošljavanje i društvenog preduzetništva za mlade.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da učestvujete na radionici o društvenim inovacijama i online poslovima, koja ce biti odrzana u srijedu 10.07.2019.godine sa pocetkom u 10h u velikoj sali SO Berane.

NVO „Centar kreativnih vjestina” ucestvovala je na četvrtom NVO EXPO sajmu nevladinih organizacija koje je danas odrzano u Beranama u organizaciji i reziji Centara za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) - Resursni centar za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori.