Direktorica Sektora za postansku djelatnost ne zna pozivni broj telefona za Podgoricu

Inicijativa koja je pokrenuta krajem proslog mjeseca, od strane NVO “Centar kreativnih vjestina” u vezi resavanja problema organizacionog dijela Pošte (imenovanje postara) za obavljanje poštanske djelatnosti na teritoriji opstine Berane (za rejon mjesnih zajednica Donje Luge, Petnjik, Dapsice, Donja Rženica, Zagorje...) nije urodila plodom.

Medjutim, to nas i ne cudi mnogo s obzirom na cinjenicu da se na celu Sektora za postansku eksploataciju i prodaju nalazi direktorica Violeta Stambolic, koja ne zna koji je pozivni broj telefona za Podgoricu, sto se može vidjeti i na osnovu zvanicnog dopisa (koji smo dobili preko Savjeta za razvoj i zastitu lokalne samouprave). Pomenuti dopis, stavljamo na uvid javnosti.

posta dopis

Iako smo tražili da se imenuje novi postar, iz razloga sto nekoliko hiljada gradjana, koji žive na prostoru pomenutih mjesnih zajednica, skoro godinu dana nema postara koji bi (po pravilu) trebalo da im donosi postu na kucnu adresu, vec sami odlaze u Postu, kako bi uzimali racune za struju, vodu, telefon, internet, podigli “socijalu”, nakon ovog dopisa sve nam je bilo jasno.

Biti postavljen na vazno i odgovorno mjesto a pokazivati nemarnost i neodgovornost (kao pomenuta direktorica), koja evidentno ne zna da se pozivni broj telefona za Podgoricu (promijenio jos 2008.godine) vise i ne treba da nas cudi. Cudilo bi nas da je drugacije.

Medjutim, ako jednu ovako (naizgled obicnu sitnicu) kao sto je pozivni broj telefona, direktorica nije u stanju da promijeni duži vremenski period (brukajuci profesiju kojom se bavi), onda moramo priznati da smo ocigledno i mi “tracili” vrijeme u nadi da ce nasa inicijativa biti prihvacena.

Ostavi komentar