Prijavite se za radionicu o socijalnim inovacijama i online poslovima

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da učestvujete na radionici o društvenim inovacijama i online poslovima, koja ce biti odrzana u srijedu 10.07.2019.godine sa pocetkom u 10h u velikoj sali SO Berane.

Radionica je namijenjena mladim ljudima koji će imati priliku da se upoznaju sa konceptom socijalnih inovacija i trendovima u oblasti online poslova.

Fokus radionice će biti na razmjeni dobrih praksi, kao i upoznavanju sa modelom Hackerspace-a, koji će biti pokrenut kroz ovaj projekt.

Radionica se organizuje u okviru projekta “Samozapošljavanje i društveno preduzetništvo za mlade“, podržanog u okviru prekograničnog programa Crna Gora – Kosovo 2014-2020, finansiranog od strane Evropske unije.

Projekat implementira ADP Zid u partnerstvu sa NVO Lens, Liberalno Demokratskim Centrom sa Kosova kao i Centrom kreativnih vještina.

Svoje učešće možete potvrditi slanjem e-mejla na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili telefonom na +38267164791.

 

Ostavi komentar