Budi dio Vojske Crne Gore

NVO „Centar kreativnih vjestina“ danas je u Beranama i Andrijevici organizovala Info pult pod nazivom „Budi dio Vojske Crne Gore“, na kom su se mladi putem edukativnog materijala informisali o mogucnostima za zaposlenje pri Vojsci Crne Gore ali i drugim pogodnostima koje Ministarstvo odbrane nudi u cilju napretka i kompetencija mladih.

Cilj pomenute aktivnosti jeste da se mladi upoznaju sta to nude Ljetnji vojni kampovi i koja je njihova namjera, koji su to uslovi koje moraju kandidati/kandidatkinje da ispune, i koja je neophodna dokumentacija koju je potrebno dostaviti. Takodje, mladima su predocene mogucnosti u vezi sa dobrovoljnim sluzenjem vojnog roka, i uslovima koje moraju da ispune da bi bili primljeni na konkursu.

22

Aktivnost je realizovana u okviru projekta “Za dane koji se pamte – Vojska Crne Gore“, koji je finansijski podrzan od strane Ministarstva odbrane.

Cilj projekta je promovisanje Ministarstva odbrane kao primamljivog poslodavca, i afirmacija Vojske Crne Gore kao organizacije u kojoj zaposleni mogu graditi uspjesnu karijeru.

Sledeci info pultovi planirani su u Bijelom Polju, Rozajama, Plavu i Gusinju.

 

Ostavi komentar