Učestvuj i osvoji vrijedne nagrade

U cilju promocije bezbjednosti i zdravlja na radu i unaprijeđenja kulture prevencije, NVO “Centar kreativnih vjestina” organizuje foto konkurs „Bezbjednost i zdravlje na radu svuda oko nas” za izbor cetiri najbolje fotografije, gdje autori fotografija treba da pošalju jasnu poruku o važnosti bezbjednosti i zdravlja na radu u oblasti gradjevinarstva.

Fotografije treba da ukažu na neku od sledecih stavki:

• važnost i razumijevanje bezbjednosti i zdravlja na radu;
• zaštitu života i zdravlja zaposlenih;
• realno stanje ili situaciju na radnom mjestu;
• dobru praksu bezbjednosti i zdravlja na radu.


Cilj konkursa je da svi ljubitelji fotografije, slikaju radnike na gradilištima (zgrade, putevi, parkovi i sl.) ali na nacin da kroz fotografije izvrse promociju bezbjednosti i zaštite na radu gradjevinskih radnika.

Da bi učestvovali na našem konkursu trebate zapratiti našu facebook stranicu. Konkurs traje od 10 do 30 novembra 2020.godine a svi koji zele da ucestvuju na istom, fotografije šalju na sledecu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Jedna osoba moze poslati najvise tri fotografije. Osim fotografija u prilogu morate ostaviti i vase kontakt podatke: ime i prezime, adresu, grad i broj telefona. Pravo ucesca na konkursu imaju sva lica starija od 12.godina.

Komisija ce u roku od deset dana od dana zavrsetka konkursa, objaviti imena dobitnika i uruciti im vrijedne nagrade.

Konkurs se organizuje u sklopu projekta ,,Zastita na radu - Dobrobit za sve,, koji ima za cilj podizanje svijesti gradjana u oblasti rada sa akcentom na gradjevinsku industriju, unapređenje znanja i vještina, odnosno uspostavljanje kulture rada i stvaranje preduslova dobrobiti na radu i kvaliteta života i zdravlja na radu.

Projekat je finansijski podrzan od Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Ostavi komentar