Otvoren konkurs za najbolji likovni rad

Centar kreativnih vještina raspisuje konkurs za najbolji likovni rad na temu očuvanja šuma koja su pluća naše planete pod nazivom “Sačuvajmo šume“.

Cilj ovog konkursa je da podignemo svijest gradjana o trenutnom uništavanju šumskih resursa na sjeveru Crne Gore, jer sve više ostajemo bez čistog i kvalitetnog vazduha.

Konkurs traje od 20.januara do 5.februara 2021.godine a svi koji zele da ucestvuju na istom, likovne radove mogu slati putem pošte na adresu NVO „Centar kreativnih vještina“ ulica IV Crnogorske brigade 25, 84300 Berane ili iste slikati telefonom i poslati na sledecu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Jedna osoba moze poslati samo jedan likovni rad. Na pozadini vaseg rada (ukoliko isti saljate putem poste) ili u mailu (ukoliko rad slikate i saljete putem maila) morate ostaviti vase kontakt podatke: ime i prezime, adresu, grad i broj telefona.

Pravo ucesca na konkursu imaju sva lica starija od 10.godina.

Komisija ce u roku od deset dana od dana zavrsetka konkursa, objaviti ime dobitnika kao i njegov rad i uruciti mu vrijednu nagradu.

Konkurs se organizuje u sklopu projekta ,,Šuma je život,, koji ima za cilj podizanje svijesti gradjana o zajednickoj odgovornosti za očuvanje šuma u Crnoj Gori.

Projekat je finansijski podrzan od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Ostavi komentar