Za najbolju biznis ideju dodjeljujemo 2.000 evra

Centar kreativnih vještina raspisuje konkurs za učešće na obukama u vezi preduzetnistva mladih, pri čemu će neko od polaznika na kraju obuke steći pravo na bespovratna sredstva za najbolji biznis plan u iznosu od 2.000 evra.

Cilj konkursa je brži društveno - ekonomski napredak i viši nivo znanja mladih na sjeveru Crne Gore, kroz razvoj preduzetničkih vještina ali i diretktnu novčanu pomoć za najbolji biznis plan koji bude napisao neko od polaznika obuke.

Pravo učešća na konkursu imaju mladi sa mjestom prebivališta u opštinama Berane, Bijelo Polje, Petnjica i Rožaje.

Svi koji žele da učestvuju na istom, moraju biti nezaposleni, evidentirani na ZZZCG i imati izmedju 18 i 35 godina.

Prijava za konkurs vrši se putem prijavnog obrasca koji možete preuzeti na našem web sajtu. Isti je potrebno ispuniti i poslati na sledecu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Prijave na konkurs traju od 25.januara do 15.februara 2021.godine.

U roku od deset dana od dana završetka konkursa, objavićemo imena 8 kandidata (na osnovu motivacije istih) koji će imati priliku da učestvuju na obukama.

Za sve dodatne informacije, možete se informisati i putem telefona 067-484-990, svakim radnim danom tokom trajanja konkursa od 09 – 12h.

Pomenuta aktivnost sprovodi se u okviru projekta ,,Mladi u svijetu biznisa,, koji je podržan od strane Uprave za sport i mlade.

Prijavni formular možete preuzeti ovdje.

Ostavi komentar