Besplatni časovi engleskog jezika za talentovane učenike

Centar kreativnih vještina raspisuje konkurs za učenike srednjih škola koji žele da pohadjaju časove englaskog jezika i dodatno usavrše isti. Časovi engleskog jezika su besplatni.

Cilj konkursa je da svi daroviti učenici imaju mogućnost da razviju svoje sposobnosti, interesovanja i talente i da nastave obrazovanje u skladu sa najvišim standardima.

Pravo učešća na konkursu imaju učenici srednjih škola sa mjestom prebivališta u opštinama Berane, Bijelo Polje, Rožaje i Plav.

Svi koji žele da učestvuju na istom, moraju imati osnovno znanje engleskog jezika.

Prijava za konkurs vrši se putem prijavnog obrasca koji možete preuzeti na našem web sajtu. Isti je potrebno ispuniti i poslati na sledecu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Prijave na konkurs traju od 27.januara do 10.februara 2021.godine.

U roku od deset dana od dana završetka konkursa, objavićemo imena ucenika (nakon testiranja istih) koji će imati priliku da dodatno usavrše engleski jezik.

Za sve dodatne informacije, možete se informisati i putem telefona 067-484-990, svakim radnim danom tokom trajanja konkursa od 09 – 12h.

Pomenuta aktivnost sprovodi se u okviru projekta ,,Tvoj talenat za bolju budusnost,, koji je podržan od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

Prijavni obrazac mozete preuzeti ovdje.

Ostavi komentar