Besplatna obuka za grafičkog dizajnera

Ako ste kreativni, radoznali i inspiraciju nalazite svuda oko sebe i volite da baratate crtežima, fotografijama, bojama, izgledom slova i teksta i imate oko da sve to dobro uklopite u cijelinu, onda je besplatna obuka za grafičkog dizajnera vaš prvi korak ka uspjehu.

Cilj obuke je povećanje socijalne uključenosti građana kroz aktivnosti cjeloživotnog učenja i obrazovanja, realizacijom brojnih programa za sticanje znanja i vještina kao vidom dodatnog usavršavanja svakog pojedinca.

Pravo učešća na obukama imaju gradjani starosti 18 do 40 godina sa mjestom prebivališta u opštinama Berane, Andrijevica, Bijelo Polje i Plav.

Prijava za konkurs vrši se putem prijavnog obrasca koji možete preuzeti na našem web sajtu. Isti je potrebno ispuniti i poslati na sledecu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Prijave na konkurs traju od 28.januara do 13.februara 2021.godine.

U roku od deset dana od dana završetka konkursa, objavićemo imena 10 kandidata (na osnovu motivacije istih) koji će imati priliku da učestvuju na obukama.

Za sve dodatne informacije, možete se informisati i putem telefona 067-484-990, svakim radnim danom tokom trajanja konkursa od 09 – 12h.

Pomenuta aktivnost sprovodi se u okviru projekta ,,Unapredjenje znanja – temelj cjelozivotnog ucenja” koji je podržan od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

Prijavni obrazac mozete preuzeti ovdje.

Ostavi komentar