Nagradni konkurs za najbolji literarni rad

Centar kreativnih vještina u saradnji sa NVO Šansa raspisuje konkurs za najbolji literarni rad na temu “Pristup mladih kulturnom životu”.

Konkurs traje od 16.februara do 3.marta 2021.godine a svi koji žele da učestvuju na istom, literarne radove mogu slati na sledeću email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Jedna osoba može poslati samo jedan literarni rad. Osim rada u prilogu morate ostaviti i vaše kontakt podatke: ime i prezime, adresu, grad i broj telefona. Pravo učešća na konkursu imaju sva lica starija od 12.godina.

Komisija ce u roku od deset dana od dana završetka konkursa, objaviti ime dobitnika kao i njegov rad i uručiti mu vrijednu nagradu.

Konkurs se organizuje u sklopu projekta ,,Afirmacija kulturnog naslijedja medju mladima” koji ima za cilj podizanje svijesti gradjana o značaju kulturnog stvaralaštva medju mladima u Crnoj Gori.

Projekat je finansijski podrzan od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

Ostavi komentar