Preduzetnicke price

U prostorijama nase organizacije održano je predavanje na temu „Preduzetničke priče“ u sklopu kojeg smo organizovali savjetovalište za mlade i nezaposlene od strane uspješnih preduzetnika sa sjevera.

Gost našeg predavanja i danačnja predavačica bila je Ivana Pantović, preduzetnica iz Berana koja je kroz lični primjer govorila o pokretanju privatnog posla i dalje razvijanje biznisa. Govorila je o uspjehu svoje firme - „Imam ideju“ kao i o poteškoćama sa kojima se susrela na samom početku, preprekama i prevazilaženju istih.

Prisutni su se mogli informisati o konkretnim potezima i načinima započinjanja biznisa, važnosti reklame, unikatne ideje i upornosti kada je privatni posao u pitanju.

Naša gošća je, oslanjajući se na slogan današnjeg predavanja – „Imam ideju, šta dalje?“ diskutovala sa mladim ženama i budućim preduzetnicama iz Berana, vodila diskusiju o deficitarnim poslovima u našem gradu, biznis planovima i konkurenciji, kao i o najpovoljnijim prilikama za razvoj biznisa u Beranama u skladu sa potrebama i prirodnim potencijalima našeg grada.

Aktivnost je realizovna u okviru projekta ,,Mladi u svijetu biznisa,, koji je podržan od strane Uprave za sport i mlade.

Ostavi komentar