NVO “Centar kreativnih vjestina“ podrzava Otvoreno pismo povodom usvajanja predloga Zakona o izmjenama i dopunama zakona o nevladinim organizacijama, koje ce u naredna dva dana biti proslijedjeno premijeru Crne Gore, gospodinu Dusku Markovicu.

Za sada, iza ovog pisma stalo je preko 100 NVO sirom Crne Gore a sama inicijativa je pokrenuta od 28 NVO koje su stale iza iste.

Povod Otvorenog pisma je neslaganje sa odredjenim rjesenjima u predlogu Zakona o izmjenama i dopunama zakona o nevladinim organizacijama.

Posebno naglsavamo, da premijer i Ministarstvo javne uprave imaju mogucnost da Zakon povuku radi dorade ako zele.

Zato ako i vi koji pripadate civilnom sektoru (sirom Crne Gore), smatrate da je usvajanje predloga Zakona o izmjenama i dopunama zakona o nevladinim organizacijama, los zakonski predlog, molimo Vas da svoju podrsku Otvorenom pismu (saglasnost u vidu naziva organizacije i odgovornog lica iste) posaljate na sledecu mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Nemojte da vam ovo bude tesko, jer se to tice svih nas. Zato je potrebna solidarnost.

Otvoreno pismo mozete procitati ovdje.

Ostavi komentar