Predstavnici nase organizacije, danas su u Plavu odrzali inicijalni sastanak sa članovima Dnevnog boravaka za stara lica i razgovarali u vezi donacije koju planiramo da realizujemo u naredna dva mjeseca a koja je namijenjena za penzionere koji dolaze i borave u tom prostoru.

Povodom Javne rasprave u vezi Nacrta Odluke o kriterijumima, nacinu i postupku raspodjele sredstava nevladinim organizacijama, nasa organizaciju uputila je odredjene sugestije koje mozete procitati ovdje.

Za desetak pripadnika RE populacija iz naselja Donji Talum u Beranama, danas je podijeljeno više pakate pomoci u vidu polovne obuce i odjece.

Besplatna telefonska linija za prijavu vršnjačkog nasilja – 080 777 777 koja funkcionise u okviru Ministartva prosvjete dostupna je svim građanima, bez obzira na starost i status.

Mnogi faktori utiču na zdravo starenje. Neki od njih, kao što je genetika, nisu pod našom kontrolom. Drugi — poput vježbanja, zdrave ishrane, redovnog odlaska kod ljekara i brige o našem mentalnom zdravlju — su nam na dohvat ruke.