Nagradni konkurs za najbolji literarni rad ili fotografiju

NVO “Centar kreativnih vještina” u partnerstvu sa NVO “Šansa” raspisuje konkurs za najbolji literarni rad ili fotografiju na temu “Svakodnevni život Roma”.

Konkurs traje od 10.januara do 25.januara 2022.godine a svi koji žele da učestvuju na istom, literarne radove ili fotografije mogu slati na sledeće email adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Jedna osoba može poslati samo jedan literarni rad ili samo jednu fotografiju. Osim rada ili fotografije u prilogu morate ostaviti i vaše kontakt podatke: ime i prezime, adresu, grad i broj telefona. Pravo učešća na konkursu imaju sva lica starija od 12.godina.

Komisija ce u roku od deset dana od dana završetka konkursa, objaviti imena dobitnika kao i njihove radove ili fotografije i uručiti im vrijedne nagrade koje su predvidjene za prva tri mjesta.

Konkurs se raspisuje u okviru projekta ,,Brigom protiv predsrasuda” koji ima za cilj da osnazi i promovise socijalnu, ekonomsku i političku inkluziju RE populacije na sjeveru Crne Gore.

Projekat je finansijski podrzan od strane Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava.

Ostavi komentar