Besplatan kurs samoodbrane za žene

NVO “Centar kreativnih vještina” u partnerstvu sa NVO “Šansa” upućuje Javni poziv koji je namijenjen pripadnicama ljepšeg pola u vezi „Besplatnog kursa samoodbrane za žene“.

Javni poziv je otvoren od 2 do 12.marta 2022.godine a žene ili djevojke koji žele da učestvuju na istom, mogu se prijaviti na sledeće email adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i u prilogu moraju ostaviti kontakt podatke: ime i prezime, adresu, grad i broj telefona sa naznakom “Prijava na besplatan kurs samoodrbrane.

Pravo učešća imaju sva ženska lica starija od 15godina sa mjestom prebivalista u Beranama, Andrijevici, Plavu, Bijelom Polju, Petnjici i Rozajama. Broj mjesta je ograničen.

Kurs će se izvoditi radnim danima (dva puta nedeljno) u trajanju od sat vremena u večernjim terminima koje ćemo naknadno dogovoriti sa polaznicama istog.

U roku od pet dana od dana završetka javnog poziva, putem telefona obavijestićemo izabrane učesnice o datumu početka kursa.

Instruktor obuke biće Žarko Janković, istaknuti sportista i majstor borilačkih vještina.

Misija samoodbrane za žene je podizanje nivoa svijesti ženskog dijela populacije i ukazivanje na realnu potrebu posjedovanja osnovnih znanja iz oblasti lične zaštite. Akcenat će biti stavljen na učenje tehnika samoodbrane od karakerističnih napada usmjerenih prema ženama.

Javni poziv se raspisuje u okviru projekta ,,Podrška ženama kao zaleđina razvoju društva” koji je finansijski podrzan od strane Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava.

 

 

Ostavi komentar