Nagradni konkurs “Zivot u poznim godinama“

NVO “Centar kreativnih vještina” u partnerstvu sa NVO “Šansa” raspisuje nagradni konkurs za najbolji literarni rad, likovni rad ili fotografiju na temu “Zivot u poznim godinama”.

Konkurs traje od 8 do 23.marta 2022.godine a svi koji žele da učestvuju na istom, literarne ili likovne radove, kao i fotografije mogu slati na sledeće email adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Jedna osoba može poslati samo jedan rad ili fotografiju. Osim rada u prilogu morate ostaviti i vaše kontakt podatke: ime i prezime, adresu, grad i broj telefona. Pravo učešća na konkursu imaju sva lica starija od 10.godina.

Posebno ohrabrujemo mladju populaciju da nam salju svoje radove ili fotografije.

Komisija ce u roku od deset dana od dana završetka konkursa, objaviti imena dobitnika kao i njihove radove i uručiti im vrijedne nagrade koje su predvidjene za prva tri mjesta i to:

Prvo mjesto: Elektricni trotinet “XIAOMI”
Drugo mjesto: Mobilni telefon “XIAOMI REDMI NOTE”
Trece mjesto: Televizor “VIVAX” 40 inca

Konkurs se raspisuje u okviru projekta ,,Ne zapostavimo stare- promovišimo društvo za sve generacije,, koji je podržan od strane Ministarstva finansija i socijalnog staranja.

Ostavi komentar