Besplatne strip radionice za talentovane učenike

Nasa organizacija u partnerstvu sa NVO Šansa raspisuje konkurs za učenike srednjih škola koji žele da pohadjaju STRIP radionice i dodatno usavrše svoje slikarske sposobnosti. Strip radionice su besplatne.

Cilj radionica je da svi učenici koji imaju dar za crtanjem, imaju mogućnost da razviju svoje sposobnosti, interesovanja i talente i da nastave da crtaju u skladu sa svojim talentom.

Pravo učešća na konkursu imaju učenici srednjih škola sa mjestom prebivališta u opštinama Berane, Bijelo Polje, Rožaje i Plav.

Javni poziv je otvoren od 4 do 20.aprila 2022.godine a srednjoškolci koji žele da učestvuju na istom, mogu se prijaviti putem email adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i u prilogu moraju ostaviti kontakt podatke: ime i prezime, adresu, grad i broj telefona sa naznakom “Prijava na strip radionice”.

U roku od deset dana od dana završetka konkursa, obavijesticemo ucesnike koji će imati priliku da dodatno usavrše svoje slikarske sposobnosti.

Strip radionice ce voditi Sinisa Stojanovic koji se dugi niz godina bavi karikaturom, dečjom ilustracijom i grafičkim dizajnom. Član je ULUPUDS-a i Udruženja karikaturista Srbije – FECO. U prilogu mozete pogledati samo neke od njegovih slika i karikatura.

Pomenuta aktivnost sprovodi se u okviru projekta ,,Prepoznaj svoj talenat,, koji je podržan od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

Ostavi komentar