Za najbolju biznis ideju dodjeljujemo 3.000 evra

Centar kreativnih vještina u partnerstvu sa NVO Šansa, raspisuje konkurs za učešće na obukama u vezi preduzetnistva mladih, pri čemu će neko od polaznika na kraju obuke steći pravo na bespovratna sredstva za najbolji biznis plan u iznosu od 3.000 evra.

Cilj konkursa je brži društveno - ekonomski napredak i viši nivo znanja mladih na sjeveru Crne Gore, kroz razvoj preduzetničkih vještina ali i diretktnu novčanu pomoć za najbolji biznis plan koji bude napisao neko od polaznika obuke.

Pravo učešća na konkursu imaju mladi sa mjestom prebivališta u opštinama Berane, Andrijevica, Petnjica i Bijelo Polje.

Svi koji žele da učestvuju na istom, moraju biti nezaposleni, evidentirani na ZZZCG i imati izmedju 18 i 35 godina.

Konkurs traje od 9 do 24.aprila 2022.godine a kandidati koji su zainteresovani da učestvuju na istom, svoje prijave mogu slati na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i u prilogu moraju ostaviti kontakt podatke: ime i prezime, adresu, grad i broj telefona sa naznakom “Prijava na obuku u vezi preduzetnistva mladih”.

U roku od deset dana od dana završetka konkursa, kontaktiracemo 8 kandidata (na osnovu motivacije istih) koji će imati priliku da učestvuju na obukama.

Za sve dodatne informacije, možete se informisati i putem telefona 067-484-990, svakim radnim danom tokom trajanja konkursa od 09 – 12h.

Pomenuta aktivnost sprovodi se u okviru projekta ,,Tvoja ideja – nasa podrska,, koji je podržan od strane Ministasrtva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

Ostavi komentar