Nagradni konkurs “Nauka je svuda oko nas“

NVO “Centar kreativnih vještina” u partnerstvu sa NVO “Šansa” raspisuje nagradni konkurs za najbolji literarni rad, likovni rad ili fotografiju na temu “Nauka je svuda oko nas”.

Cilj konkursa je podizanje svijesti gradjana o značaju nauke u društvu. Učesnici na konkursu treba da predstave svoje viđenje nauke u smislu kako se uz pomoc iste može spasiti svijet i šta znači živeti u nauci i za nauku.

Konkurs traje od 4 do 19.maja 2022.godine a svi koji žele da učestvuju na istom, literarne ili likovne radove, kao i fotografije mogu slati na sledeću email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Jedna osoba može poslati samo jedan rad ili fotografiju. Osim rada u prilogu morate ostaviti i vaše kontakt podatke: ime i prezime, adresu, grad i broj telefona. Pravo učešća na konkursu imaju sva lica starija od 12.godina.

Komisija ce u roku od deset dana od dana završetka konkursa, objaviti imena dobitnika kao i njihove radove i uručiti im vrijedne nagrade koje su predvidjene za prva tri mjesta.

Konkurs se raspisuje u okviru projekta ,,Nauka kao put do buducnosti,, koji je podržan od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

Ostavi komentar