Realizovan seminar za buduće preduzetnike

U okviru projekta ,,Tvoja ideja - naša podrška“ koji je podrzan od strane Ministarstva prosvjete, organizovana je obuka za buduće preduzetnike sa ciljem njihovog osnaživanja u smislu pružanja neophodnih informacija za pokretanje sopstvenog biznisa.

Svi prisutni su imali priliku da čuju primjer uspešnog privatnog preduzetnika Bobana Lutovca, koji je učesnicima objasnio mnoge stvari vezane za privatni posao, kako i na koji način mogu da u skladu sa Zakonom budu uspješni preduzetnici.

Da biste došli do odgovora na pitanje "kako pokrenuti sopstveni biznis", potrebno je prvo da odlučite čime ćete se baviti. Morate definisati šta želite da radite, pri čemu je takođe bitno da ste upoznati sa stanjem tržišta, odnosno da znate koje su potrebe tržišta i da na osnovu toga ponudite proizvod koji tržište traži a onda da pristupite izradi Biznis plana – naglasio je Lutovac.

U razgovoru koji je kako su učesnici istakli bio veoma koristan, Lutovac je podijelio veliki broj informacija, koje su ucesnicima bile od velike važnosti u vezi pokretanja privatnog posla.

Ostavi komentar